MarketingNawigator - nowy projekt dla przedsiębiorców, chcących promować swoją firmę w sieci
Naszym priorytetowym celem jest wspieranie przedsiębiorców w rozwoju działań e-marketingowych w ich firmach. Marketing Nawigator to kolejny krok w realizacji tego celu.
2015-11-16, 10:20

MarketingNawigator - to projekt agencji websem.pl nastawiony na rozwijanie umiejętności e-marketingowych w firmach z sektora małych i średnich przedsiębiorstw

Z wieloletniego doświadczenia naszej agencji wynika, iż właściciele małych i średnich firm borykają się z największymi problemami z dostępem do edukacji i narzędzi marketingowych. Celem naszego projektu jest więc zwiększanie możliwości przedsiębiorców w zakresie promocji firmy w sieci. Kluczowym elementem jest dostarczanie informacja o wydarzeniach szkoleniowych oraz dostępnych narzędziach e-marketingowych.

W ramach projektu obecnie prowadzony jest fan page, na którym umieszczane są regularnie informacje na temat najnowszych szkoleń i warsztatów - dzięki którym przedsiębiorcy mogą rozwijać swoje umiejętności marketingowe. Aktualnie pilotażowy okres projektu okazał się sporym sukcesem, w ciągu pierwszych 2 dni funkcjonowania profilu dołączyło do niego aż 700 przedsiębiorców. W najbliższych tygodniach projekt wejdzie w kolejną fazę realizacji - o której będziemy informować na bieżąco.

Realizacja projektu MarketingNawigator przewidziano na najbliższy rok i obejmuje szereg działań, zarówno prowadzony już fan page jak i atrakcyjne newslettery i witryny informacyjne.

Sebastian Jakubiec
właściciel